У Городищенській громаді відбулася сорокова сесія сільської ради

Дата: 06.06.2024 22:39
Кількість переглядів: 564

6 червня відбулося засідання сорокової чергової сесії Городищенської сільської ради восьмого скликання.

На початку роботи, традиційно, депутати хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які загинули в боротьбі з російськими загарбниками, та розпочали сесію виконанням Державного Гімну України.  Потому обранці громади приступили до розгляду 50 питань порядку денного.

Одним із найважливіших питань - звіт очільниці громади про роботу в минулому році.

Голова Городищенської сільської ради Світлана СОКОЛЮК прозвітувала про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку у 2023 році, детально розповіла про підсумки роботи в минулому році та відповіла на запитання депутатського корпусу. Співдоповідачами виступили начальники структурних підрозділів апарату ради.

Зі звітом можна ознайомитися у презентації.

Фото без описуУ ході засідання проголосовано за зміни до бюджету сільської територіальної громади на 2024 рік та ряду цільових програм – Програми матеріально-технічного  забезпечення військових частин проведення заходів територіальної оборони та мобілізаційної підготовки на території Городищенської територіальної громади на 2023-2025 роки, «Благоустрій та охорона навколишнього природного середовища населених пунктів Городищенської сільської ради на 2021-2025 роки», «Соціальний захист населення на 2021-2025 роки».

Традиційно, значна частина питань порядку денного стосувалася сфери земельних відносин, зокрема оренди землі, виготовлення і затвердження технічної документації із землеустрою.

Також затверджено розпорядження сільського голови, прийняті в міжсесійний період і проголосовано за створення медичних пунктів тимчасового базування на території громади.

Наприкінці сесії обранці громади проголосували за безоплатне прийняття майна у комунальну власність Городищенської сільської ради і взяття на баланс пожежного автомобіля STAR 244, отриманого днями у вигляді гуманітарної допомоги від Державного Агенства Стратегічних Резервів (RARS).

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь