Обдарованість-2024: у Городищенській громаді відзначили кращих учнів і педагогів

Дата: 28.05.2024 15:40
Кількість переглядів: 2166

28 травня 2024 року в Городищенській громаді відбулося Свято обдарованості – свято вшанування переможців, свято її величності науки, свято таланту, на якому відзначали найкращих учнів і вчителів, які гідно представили свою громаду на районних та обласних предметних олімпіадах, інтелектуальних і творчих конкурсах, спортивних змаганнях.

Фото без описуТалановитих учнів та їхніх наставників вітали голова громади Світлана СОКОЛЮК, заступник голови Віктор БІЛИК, начальниця гуманітарного відділу Тетяна МІНДЮК разом із головними спеціалістами, голова об’єднаної організації Профспілок працівників освіти і науки Городищенської сільської, Горохівської міської, Мар’янівської селищної територіальних громад Євгенія КАРП’ЯК і депутатка Городищенської сільської ради, голова постійної комісії з питань соціального захисту населення, освіти, культури, молоді та спорту Ольга РОМАНЮК.

Талановита молодь нагороджувалася в декількох номінаціях.

Відповідно до цільової програми «Розвиток освіти Городищенської громади на 2021-2025 роки», затвердженої рішенням Городищенської сільської ради, напередодні святкового дійства номінанти отримали одноразові грошові винагороди на карткові рахунки. Загальна сума виплат склала майже 52 000 грн.

Розпочався захід виконанням Державного Гімну України. Хвилиною мовчання присутні вшанували усіх полеглих Героїв. Поклали квіти до фотостенду пам'яті.

Знайомство з гордістю Городищенської громади розпочалося номінацією «Перспектива року». У цій категорії – 26 номінантів. Це – учні та учениці, учнівські колективи та пошукові групи, які здобули від одного до двох призових місць у районному та обласному етапі учнівських предметних олімпіад, а також у конкурсах і змаганнях обласного рівня. Нагородження провела очільниця Городищенської громади Світлана СОКОЛЮК.

Переглянути список нагороджених можна у таблиці.

У номінації «Відкриття року» нагороджувалися володарі трьох і більше призових місць у районному та обласному етапах учнівських предметних олімпіад, а також мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка та конкурсі з української мови імені Петра Яцика. Заступник голови Віктор БІЛИК відзначив чотирьох здобувачів освіти – Сабріну ГЕРАСИМЮК, ученицю 10 класу Шклинського ліцею, Марію КОВАЛІВ, ученицю 11 класу Городищенського ліцею, Ангеліну ЛІШТВАН, ученицю 10 класу Городищенського ліцею, Адама АНДРОЩУКА, учня 9 класу Городищенського ліцею.

Начальниця гуманітарного відділу Тетяна МІНДЮК відзначила двох здобувачів освіти:

  • у номінації «Інтелект року» - Рафаеля ГЕРАСИМЮКА, учня 11 класу Шклинського ліцею, за два призових місця в інлектуальних «поєдинках», одним із яких є перемога в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2023-2024 н.р. у секції «Всесвітня історія».
  • у номінації «Прорив року» - Анастасію ГНАТЮК, ученицю 10 класу Угринівського ліцею, за перемогу в двох обласних творчих конкурсах і ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі творчості дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» за роботу «Боже, нам Україну храни!».

Фото без описуПродовжився захід виступом колективу екологічної просвіти «Дивосвіт» Несвічівської гімназії, які здобули ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» (керівник Зоя ШАБАЛА). Нагородження у номінації «Екологічна надія» провела Ольга РОМАНЮК. Також депутатка нагородила керівника пошукової групи учнів Несвічівської гімназії Юрія БАЙБУЛУ у номінації «Знавець історії рідного краю» за два призових місця в обласному конкурсі «Моя батьківщина – Україна».

«Ерудити, інтелектуали, декламатори, талановиті майстри, співаки та ще й спортсмени...», - продовжували захід ведучі Марія СОБКО та Іванна БУРИМ.

У 2023 році проводилися змагання серед школярів і школярок місцевих закладів освіти з різних видів спорту, зокрема: футболу, волейболу, настільного тенісу, баскетболу, легкоатлетичного кросу, шахів та шашок за програмою ХІХ Спортивних ігор школярів Волині.

За підсумками всіх виступів наших збірних команд в обласному етапі цих змагань у ІV дивізіоні (серед сільських територіальних громад) спортсмени Городищенської громади зайняли почесне ІІ місце.

Фото без описуГоловний спеціаліст гуманітарного відділу Василь БОНДАРУК відзначив наставників юних спортсменів, які проявили себе у Спортивних іграх школярів Волині найкраще, вручивши сертифікати на придбання спортивних товарів:

ІІІ місце – Шклинський ліцей, вчитель фізичної культури Віталій ОНИЩУК;

ІІ місце – Городищенський ліцей, вчитель фізичної культури Андрій СМАЛЬ;

І місце – Угринівський ліцей, вчитель фізичної культури Микола ГОЛОТА.

У номінації «Майстерність року» Євгенія КАРП'ЯК відзначила педагогів Городищенської громади, котрі підготували призерів обласного етапу предметних олімпіад, а також самі стали призерами окремих обласних конкурсів. Серед них:

Майя ДОЛОНСЬКА, директор, вчитель історії Шклинського ліцею;

- Олена МІРЧУК, заступник директора, вчитель фізики Городищенського ліцею;

- Ірина ГАЛАС, вчитель біології Чаруківського ліцею;

- Олександр ВОЛОШИН, вчитель біології Колодеженського ліцею;

- Галина СЛОБОДЯНЮК, учитель початкових класів Колодеженського ліцею.

Підсумовуючи вищезазначене, Світлана СОКОЛЮК подякувала здобувачам освіти та педагогам за досягнуті результати і відзначила Городищенський ліцей у номінації «Лідер року» як заклад освіти, учні якого здобули найбільшу кількість призових місць у ІІ і ІІІ етапі учнівських предметних олімпіад, а також у конкурсах і змаганнях обласного рівня. Нагороду отримала керівниця Городищенського ліцею Інна КУНДЛЯ.

Сьогоднішній захід, котрий доповнювався вокально-хореографічними композиціями, вкотре показав, що Городищенській громаді є ким пишатися та гордитися.

Як підсумували ведучі: було надзвичайно приємно називати і вітати наших переможців, майбутню еліту нашої держави.

З вірою в Перемогу, під мирним небом України – до зустрічі на Святі обдарованості наступного року!

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь