У Сенкевичівці відбувся звітний концерт мистецької школи

Дата: 17.05.2024 08:46
Кількість переглядів: 920

16 травня відбувся благодійний звітний концерт учнів і викладачів Сенкевичівської мистецької школи під назвою «Культура – духовні крила перемоги».

Фото без описуЗ вдячністю Збройним Силам України, вбравшись у національний одяг і ретельно підготувавшись до культурно-мистецького заходу, учні та викладачі Сенкевичівської мистецької школи продемонстрували феєричну програму виступів у Всесвітній день вишиванки.

Основний посил учасників дійства глядачам – любов до рідної землі, захоплення її культурою і неповторної краси музикою, величчю і силою духу українського народу, вірою в якнайшвидшу перемогу України над ворогом.

У рамках заходу були представлені кращі номери, які продемонстрували високий рівень підготовки юних музикантів і вокалістів, наполегливої праці викладачів.

На свято завітало чимало поціновувачів музичного мистецтва, яких учні та викладачі школи потішили своїми виступами. Серед присутніх – предстаники місцевої влади. Начальниця гуманітарного відділу Тетяна МІНДЮК щиро подякувала викладачам і вихованцям за потужний захід, батькам – за талановитих дітей. Посадовиця побажала юним обдаруванням подальших успіхів, підкорення музичних вершин та високих досягнень у майбутньому.

Головна спеціалістка Алла ГУМЕНЮК привітала ансамбль народної музики Сенкевичівської мистецької школи із зайнятим ІІІ місцем в обласному огляді-конкурсі народно-інструментальної музики "Калинова сопілка".

Звітний концерт Сенкевичівської мистецької школи пройшов на високому культурному рівні, подарувавши глядачам незабутні враження.

Фото без описуГалина БАКОШ. Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь