Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 09.05.2024 07:15
Кількість переглядів: 359

8 травня відбулося засідання виконавчого комітету Городищенської сільської ради, під час якого було розглянуто більше 20 питань соціально-економічної сфери.

Фото без описуВиконком традиційно розглянув питання компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб. Значна частина питань порядку денного була присвячена виділенню матеріальної допомоги для соціально вразливих верств населення, військовослужбовців та членів їхніх сімей. Зокрема, члени виконкому виділили одноразову матеріальну допомогу для мобілізованих на загальну суму 48 000 грн. Ще 31 000 грн спрямували на одноразову матеріальну допомогу до Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1935-1945 років. Також виділено кошти на лікування та реабілітацію військових, лікування мешканців Городищенської громади.

Члени виконавчого комітету затвердили два зведених кошторисних розрахунки, надали дозвіл на проведення земляних робіт комунальному підприємству «Добробут» у с.Несвіч, присвоїли адреси декільком об'єктам нерухомого майна.

Ще кілька питань стосувалися призначення та реєстрації помічників дієздатних осіб, які за станом здоров'я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати обов'язки, а також надання дозволу на виїзд малолітньої дитини за кордон, вчинення правочину щодо нерухомого майна і надання соціальної послуги соціального супроводу.

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь