Звіт про результати опитування та проєкт Профілю: у Городищенській громаді відбулось засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку

Дата: 25.04.2024 23:13
Кількість переглядів: 386

Як повідомлялось раніше, Городищенська сільська рада працює над розробкою Стратегії розвитку громади на період до 2027 року.

Стратегія – це основний документ для реалізації соціально-економічного розвитку громади, який визначає напрямок розвитку громади, служить базою для розробки проєктів та програм. Основним завданням цього документу є досягення довгострокових цілей розвитку громади.

Стратегія – це інструмент покращення конкурентоспроможності громади, оскільки зможе допомогти привернути увагу інвесторів та грантодавців.

"Багато місцевих жителів долучились до розробки Стратегії, взявши участь в опитуванні для мешканців та представників бізнесу громади. Пророблена чимала частина роботи, за що всім щира вдячність. Презентація сьогоднішніх документів – невід’ємна та визначальна частина майбутнього Стратегії розвитку Городищенської громади", - зазначив у вітальному слові голова робочої групи з розробки Стратегії, заступник голови Городищенської сільської ради Віктор Білик.

Фото без опису

Сьогодні, 25 квітня, відбулось друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Городищенської сільської територіальної громади на період до 2027 року за участі залучених експерток - консультантки зі стратегічного планування Асоціації міст України Наталії Бойко та консультантки з бюджетних питань Асоціації міст України Людмили Євсєєвої, котрі, власне, і презентували проєкт Профілю громади та звіти про результати опитування мешканців, представників бізнесу і підприємців.

Під час засідання члени робочої групи ознайомилися з результатами проведення анкетування думки громадськості щодо пріоритетів розвитку громади, працювали над SWOT-аналізом громади, відповідно до результатів опитування. Під час роботи групи та активного обговорення було акцентовано на тому, що громада повинна максимально використати свої сильні сторони та працювати над мінімізацією слабких сторін, враховуючи наявні можливості та ймовірні загрози для розвитку громади.

Члени робочої групи розпочинають роботу над розробкою конкретних заходів та завдань на період реалізації Стратегії.

Наступне засідання робочої групи заплановано провести в другій половині травня.

Звіт за результатами опитування бізнесу 

Звіт за результатами опитування мешканців Городищенської громади

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великдень для Героїв: у Городищенській громаді - традиційна акція

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь