Оновлено програму компенсації вартості української с/г техніки та обладнання

Дата: 11.04.2024 12:21
Кількість переглядів: 119

Постановою КМУ від 8 березня 2024 року №275 внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 1 березня 2017 р. № 130.

Отримувачами бюджетних коштів є юридичні особи та фізичні особи - підприємці, основною діяльністю яких є постачання сільськогосподарських товарів.

Фото без описуЧасткова компенсація надається на безповоротній основі, у розмірі 25 відсотків вартості техніки та обладнання, внесених у Перелік техніки та обладнання, вартість яких частково компенсується за рахунок бюджетних
коштів, сформований та затверджений Міністерством економіки України. Із зазначеним переліком можна ознайомитися на сайті Мінекономіки та Департаменту агропромислового комплексу Волинської облдержадміністрації, у розділі Програми підтримки АПК з державного бюджету.

Протягом бюджетного періоду один сільськогосподарський товаровиробник може отримати державну підтримку в сумі не більш як 10 тис. розмірів мінімальної заробітної плати станом на 1 січня поточного року.

Для отримання часткової компенсації сільськогосподарські товаровиробники подають до уповноваженого банку, через який здійснено оплату техніки та обладнання, заявки, до яких додаються підтвердні документи щодо їх придбання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Єдина ветеранська лінія" запрацювала у тестовому режимі

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь