Апарат ради вітає очільницю громади з днем народження

Дата: 26.01.2024 00:37
Кількість переглядів: 69

Сьогодні, 26 січня, на життєвому календарі голови Городищенської громади Світлани Соколюк заяснів день народження.

Фото без опису

Ще один рік життя, який видався непростим та сповненим випробувань, як для очільниці громади, так і для простої українки... У такий непростий час на Ваші плечі лягає подвійна відповідальність за кожного жителя Городищенської ТГ, нових мешканців громади - переселенців, військових, які служать на благо рідної країни, та багатьох інших. Цей рік Вашого життя вкотре довів, що Ви не просто голова, Ви – мудра управлінка, яка завжди відкрита до спілкування, здатна на співчуття та розуміння.

Шановна Світлано Василівно! Прийміть найщиріші вітання і найкращі побажання від апарату ради з нагоди Вашого дня народження!

Нехай Бог береже Ваші роки та зміцнює здоров'я. Нехай людська шана буде Вам подякою за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Нехай життєва дорога буде рівною і супутниками на ній нехай будуть віра, надія та любов. Зустрічайте кожен день із посмішкою та вдячністю, і він обов'язково відповість Вам взаємністю.

Щедрої світлої долі, багатої на любов і добро, Божого благословіння і сімейного затишку. Мирного неба над головою та спокою в рідній Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь