І знову гірка звістка надійшла в  Городищенську громаду

Дата: 21.10.2024 12:32
Кількість переглядів: 2100

 Сумуємо та плачемо усі, бо втратили хороброго та мужнього воїна. Ще один наш земляк - Бідун Петро Васильович поповнив ряди Небесного легіону.

Бідун Петро Васильович 31.07.1990 року народження був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду стрільця- номера обслуги десантно-штурмового взводу 3-ї десантно-штурмової роти 1-го десантно-штурмового батальйону. Солдат Бідун Петро Васильович загинув 15 жовтня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Нижній Клин Курської області РФ.

21 жовтня 2024 року, орієнтовно в 16,30 траурний кортеж з тілом загиблого захисника вирушить з м. Луцька до села Жабче  (через Цукровий завод, Боремель). О 17 годині гідно зустріньмо Героя на в"їзді  в Жабче.

22 жовтня в 11.00. траурна процесія вирушить від дому загиблого по вул.Польовій, Вчительській до храму с.Жабче. В Городищенській сільській раді за розпорядженням голови оголошено триденну жалобу.

 

Начальник відділу соціального захисту  населення Городищенської сільської ради Галина ПОДМОВСЬКА 

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь