«Зцілення душі й тіла»

Дата: 16.09.2024 15:29
Кількість переглядів: 135

Для мешканок громади ГО «Ґендерний креативний простір» буде проведено цикл занять за методикою «Зцілення душі й тіла» від Центру психосоматичної медицини (The Center for Mind-Body Medicine) США, що надасть можливість жінкам зменшити стрес, знизили вплив психотравмувальних чинників, запобігти виникненню посттравматичних розладів, покращити рівень власного психологічного комфорту та знизити наслідки хронічного надстресу.

Фото без опису

Програма психологічно-соціальної підтримки належить до програм домедичної допомоги громадянам України, яка допоможе подолати виклики війни та її вплив на ментальне здоров’я населення. Вона передбачає ознайомлення мешканок громади з техніками покращення свого емоційного стану, зниження рівня тривожності, проявів панічної атаки та пост-травматичного синдрому, покращення сну, засвоєння й відпрацювання  навичок застосування цих технік у повсякденні.

На першому занятті познайомимося із засадами програми доктора медичних наук, проф. Джеймса Гордона – засновника та керівника Центру медицини розуму (психіки) й тіла (США); опрацюємо техніки діафрагмального дихання; освоїмо техніки аутогенного тренування.

Захід проходитиме у межах проєкту «З гір на долину біжу, стрибаю, рину!» завдяки підтримці Українського Жіночого Фонду. Відповідальність за зміст інформації несе громадська організація «Ґендерний креативний простір». Інформація, що представлена, не завжди відображає погляди УЖФ.

19 вересня 2024 року (четвер) на 15:00 запрошуємо сім'ї військовослужбовців взяти участь в заході. Для реєстрації звертайтесь за тел. 068-790-39-65

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь