День фізичної культури і спорту

Дата: 14.09.2024 11:48
Кількість переглядів: 158

Традиційно у другу суботу вересня (у 2024 році – 14 вересня), в Україні відзначається День фізичної культури і спорту – свято прихильників здорового способу життя, спортсменів, тренерів та ветеранів спорту.

Засноване 1994 року указом Президента на підтримку ініціативи фізкультурних і спортивних організацій, це свято має на меті популяризацію фізичної активності та спорту.

 

Це особливий день подяки кожному, хто полюбляє спорт, особлива вдячність нашим спортсменам, які і сьогодні, коли триває жорстока, повномасштабна війна, зберігають і примножують славні спортивні традиції та прославляють Україну на світових і європейських спортивних аренах. На честь їхніх перемог у різних куточках світу лунає Державний Гімн України та майорить національний прапор.

 

Фізична культура і спорт стали в Городищенській громаді невід’ємною частиною освітнього процесу, важливим чинником здорового способу життя, організації змістовного дозвілля, створення умов для гармонійного розвитку дітей.

Учні успішно виступають на спортивних змаганнях різних рівнів. 

Вітаємо наших вчителів фізичного виховання та їхніх юних спортсменів!

Пишаємося вашими спортивними здобутками та бажаємо підкорення нових спортивних вершин! І нехай кожна перемога нагадує світові про незламність української нації, яка захищає весь цивілізований світ від рашистів.

Міцного здоров’я, мирного неба та перемог!

Голова Городищенської сільської ради Світлана СОКОЛЮК 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь