16 та 17 серпня роковини загибелі двох військослужбовців з Угринова

Дата: 16.08.2024 17:06
Кількість переглядів: 471

Минає скорботний рік, як відійшли у вічність мужні воїни, військовослужбовці, які боронили нас та нашу Україну, які воювали за свободу і незалежність свого народу, випускники нашого освітнього закладу Михальчук Павло Петрович та Гаврилюк Богдан Леонідович. 
Михальчук Павло Петрович народився 30.05. 1984р. З 1991р по 2000р навчався в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Угринів. З 24.09.2014 року брав участь в АТО в районах м. Дебальцеве, н.п. Ольховатка,  н.п. Олександрівське Донецької області. З 31. 01. 2020 р. - служба за контрактом. 24.06. 2022 р отримав травму голови внаслідок артилерійського обстрілу поблизу н.п. Богородичне Донецької області. Помер 16.08.2023р від важкої недуги.
Гаврилюк Богдан Леонідович народився 02.06.2000р. З 2006р по 2015р навчався в ЗОШ І- ІІІ ст. с.Угринів. Боронив територіальну цілісність України у складі 57 окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнко як гранатометник. Загинув  17.08.2023 р. поблизу н.п. Дружківка Донецької області. 
Жорстока війна обірвала сповнені надій життя воїнів.
У наших вдячних споминах вони назавжди молоді, життєрадісні, усміхнені.
А ще мужні, незламні,, сильні духом воїни - Захисники України. Вони не вагаючись, взяли до рук зброю, щоб захистити свою Батьківщину від окупанта. Тому що знали: це – обов’язок кожного патріота…
Завдяки таким Героям ми маємо змогу зустрічати кожен новий день і робити все можливе для допомоги ЗСУ та Перемоги України над ворогом.
Сьогодні ми вшановуємо світлу пам'ять про Павла Петровича Михальчука та Богдана Леонідовича Гаврилюка, висловлюємо щирі слова підтримки й співчуття у непоправній втраті рідним та родичам.
Вшанування пам'яті та відкриття меморіальних дощок воїнам Павлу Петровичу Михальчуку та Богдану Леонідовичу Гаврилюку відбудеться в Угринівському ліцеї 3 вересня 2024р.
Слава Героям, які віддали своє життя заради свободи і миру України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь