Забезпечення дровами паливними в опалювальний період 2024-2025 роки

Дата: 11.07.2024 15:21
Кількість переглядів: 264

Філія «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ»  інформує щодо можливості реалізації деревини дров’яної НВ для потреб територіальної громади.

Філія «Володимир-Волинське лісомисливське господарство» ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ» з метою своєчасного забезпечення громадян та соціально значущих місцевих об’єктів територіальних громад, котрі використовують деревину дров’яну в якості палива для опалення, для сталого проходження опалюваного періоду 2024/2025 років інформує щодо можливості реалізації деревини дров’яної НВ для потреб територіальної громади:

Вартість деревини дров’яної НВ, грн. м3

Ⅰ група - 1210,00 

Ⅱ група -  1050,00

Ⅲ група -  1050,00

  Громадянам, для придбання дров’яної деревини НП можна звернутися безпосередньо у філію чи лісництво (за адресою), або за контактним номером телефону відповідальної особи ( зазначений нижче по тексту), отримати рахунок, та відповідно до заявленого об’єму деревини здійснити оплату.

Бюджетним установам, для задоволення потреб на опалення реалізація дров’яної деревини здійснюється відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» на підставі прямих договорів.

Враховуючи вищевикладене, пропонуємо здійснювати закупівлі деревини дров’яної відповідно до Законів України «Про публічні закупівлі» та «Про оборонні закупівлі».

Контактна особа: фахівець зі збуту Лариса Журавель 0989370950.

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь