Мінветеранів запустило е-Карту послуг в громадах для ветеранів війни

Дата: 27.06.2024 09:31
Кількість переглядів: 123

Фото без описуЕ-Карта – унікальний цифровий ресурс, який в режимі реального часу щоденно наповнюється новими послугами для ветеранів, ветеранок та членів їх родин. Станом на 26 червня тут ужеє понад 9 тисяч послуг.

Для кого цей ресурс?

Ветерани та ветеранки, їхні родини, сім’ї загиблих захисників і захисниць можуть знайти послуги, що пропонує держава, а також недержавні й міжнародні організації.

Користувачі мають змогу відфільтрувати таку інформацію за:

  • місцем надання послуг у областях та громадах;
  • типами послуг;
  • їхнім описом, категорією отримувачів та умовами надання.

На порталі представлені послуги: психологічної та юридичної підтримки, медичних програм, розвитку ветеранських об’єднань та консультування підприємницьких ініціатив ветеранів.

Ресурс містить інформацію для спрощення процесу за принципом «знайшов-прийшов-отримав». Якщо користувачу трапилася неточна чи неповна інформація – варто повідомити про це департамент соціальної та ветеранської політики Волинської ОДА .

Важливо! За достовірність та повноту інформації, відображеної на платформі, несуть відповідальність винятково організації, що надали таку інформацію.

На е-Карті можуть бути відображені адреси надання послуг на тимчасово окупованих територіях або в зонах ведення активних бойових дій, проте це зареєстровані адреси, а самі послуги переміщені в безпечні регіони.

е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах розробило та запустило Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні та за фінансування Уряду Німеччини.

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь