Відбулося засідання виконкому

Дата: 18.06.2024 09:09
Кількість переглядів: 465

17 червня відбулося засідання виконавчого комітету Городищенської сільської ради, на порядок денний якого було винесено тринадцять питань.

Фото без опису

Члени виконкому розглянули питання підготовки комунальних закладів та бюджетних установ Городищенської сільської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025.

Підтримано рішення тимчасового призупинення освітнього процесу в закладах дошкільної освіти.

Затверджено енергозберігаючі заходи на території Городищенської громади в умовах стабілізації роботи енергетичної системи України та проектно-кошторисну документацію вартості об’єкта будівництва "Капітальний ремонт (перепланування) харчоблоку Колодеженського ліцею".

Виконком заслухав інформацію про роботу відділу соціального захисту населення щодо забезпечення соціальних гарантій малозахищених і пільгових категорій населення, пенсіонерів.

Фото без описуІнша частина питань порядку денного була присвячена виділенню матеріальних допомог військовослужбовцям та/або  членам їхніх сімей. Зокрема, члени виконкому виділили одноразову матеріальну допомогу для сімей мобілізованих у розмірі по 3000 гривень. Також кошти були спрямовані на лікування та реабілітацію військових, лікування мешканців Городищенської громади.

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь