SWOT-аналіз і дерево цілей: у Городищі відбулося засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку

Дата: 22.05.2024 20:25
Кількість переглядів: 831

22 травня у центральній установі Городищенської сільської ради під керівництвом голови Світлани СОКОЛЮК відбулося чергове засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Городищенської територіальної громади на період до 2027 року.

Фото без опису

На засіданні робочої групи, крім її членів, була присутня консультантка зі стратегічного планування Асоціації міст України Наталія БОЙКО, яка супроводжує процес підготовки стратегії та допомагає нашій громаді підготувати якісний програмний документ.

На продовження попереднього засідання присутні ще раз детально обговорили сильні та слабкі сторони громади, ознайомилися із презентацією  SWOT-аналізу громади та сформували дерево цілей (стратегічні цілі, оперативні цілі, завдання). Протягом місяця напрацьовані результати, які взяті робочою групою за основу, будуть доопрацьовуватися як самими членами робочої групи, так і структурними підрозділами сільської ради, з подальшою корисністю та обов’язковою включеністю до проєкту стратегії.

Наступний крок, до якого зможуть долучитися всі охочі – підготовка проєктів розвитку, які відповідатимуть стратегічним та операційним цілям стратегії.

Отже, слідкуйте за нашими новинами, щоб не пропустити оголошення про збір проєктних ідей!

Стратегія – це основний документ для реалізації соціально-економічного розвитку громади, який визначає напрямок розвитку громади, служить базою для розробки проєктів та програм. Основним завданням цього документу є досягення довгострокових цілей розвитку громади.

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь