У Городищенській громаді висловили слова вдячності матерям

Дата: 10.05.2024 20:56
Кількість переглядів: 2005

Традиційно в другу неділю травня ми відзначаємо День матері.  З нагоди свята в Городищенській громаді організували захід аби подякувати жителькам, чиї сини стали гордістю країни, героїчно виборюючи свободу українського народу.

Фото без описуНапередодні Дня матері, 10 травня, місцевих мешканок із числа матерів полеглих героїв, матерів військовослужбовців ЗСУ та дружин бійців запросили на тематичний вечір підтримки та шани у будинок культури с.Шклинь.

Данину поваги жінкам особливої долі разом з іншими учасниками заходу висловили голова Городищенської сільської ради Світлана Соколюк.

Дякуємо матерям, які виховали справжніх синів України – відданих своїй державі та народу, відповідальних, сильних духом, до кінця вірних громадянському й військовому обов’язку! Дякуємо дружинам, котрі разом із дітьми чекають на рідних людей вдома. Дякуємо за вашу жертовність, стійкість і патріотизм, а також величезну силу духу!

Фото без описуПонад 200 присутніх на заході мешканок громади отримали квіти і солодощі в знак поваги та шани, а аматори сцени представили віршовані, хореографічні та музичні композиції у вигляді вітань з нагоди свята.

Також присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих земляків і всіх полеглих Героїв у російсько-українській війні.

У межах заходу за особливі заслуги в захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки держави батькам Назарія Пасічника вручено орден Богдана Хмельницького. Посмертну нагороду вручив начальник відділення військового обліку та бронювання майор Юрій Тонконоженко.

Фото без описуГалина БАКОШ. Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь