14 років разом: у Городищенській громаді побралися переселенці з Донеччини

Дата: 26.04.2024 13:08
Кількість переглядів: 729

У відділі (центрі) надання адміністративних послуг Городищенської сільської ради зареєструвала шлюб творча сім'я Яницьких - вимушено переміщених осіб із Донецької області. 

30 років знайомі, 14 років разом: Аня і Володимир із Курахового зареєстрували офіційний шлюб у Городищенській громаді.

Війна змусила багатьох покинути рідні домівки та шукати прихистку на Заході України або за кордоном. У квітні 2022 року в Городищенській громаді поселилася родина переселенців із Донеччини, серед яких представник творчої спільноти нашої рідної України – художник Володимир Яницький і його цивільна дружина Ганна Баннікова. Сьогодні, 26.04.2024, ці прекрасні люди офіційно узаконили свої стосунки.

Фото без опису

Щиро вітаємо з реєстрацією шлюбу!   Будьте щасливі – і не просто на словах, а по-справжньому. Живіть весело, цікаво та благополучно. Дивуйте та радуйте один одного і світ навколо, бережіть і наповнюйте любов’ю вогнище своєї прекрасної сім’ї.

Городищенська громада надзвичайно радіє, що частинка її території є місцем для життя та творчості таких чудових людей. Приємно, що чимало цікавих проєктів нам вдалося реалізувати з Володимиром і Анною - від виставок і акцій до майстерок і розмальовування зупинки. Впевнені, що далі буде...

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь