У Городищенській громаді обговорили ключові напрямки діяльності

Дата: 12.04.2024 15:09
Кількість переглядів: 330

12 квітня у Городищенську громаду завітали представники команди Регіонального офісу ULEAD з Європою в Волинській області. У рамках візиту керівник офісу Анатолій Пархом'юк і радник  із питань фінансів і муніципальних послуг Анатолій Матвіюк зустрілись з працівниками апарату ради та обговорили ключові напрямки діяльності громади. 

Фото без описуЯк повідомив керівник Програми ULEAD з Європою в Волинській області Анатолій Пархом'юк, метою таких візитів є відновлення тісної співпраці з громадами області, після пандемії COVID-19 та перших двох років війни. Ще однією метою було ознайомлення працівників громади з можливостями Програми U-LEAD, навчальними кроками – навчальними програмами, експертною підтримкою громад за різними напрямками.

Під час зустрічі розглянули законодавчі інструменти, питання кадрової проблематики, організації діяльності виконавчого апарату, секторальні питання та багато іншого.

"Обговорили виклики, поділилися планами на майбутнє та заручилися підтримкою волинської команди ULEAD. Надіємось, що ця співпраця принесе чимало користі для нашої громади", - коментують у Городищенській сільській раді.

Фото без описуЧитайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь