Мешканок Городищенської громади запрошують на цікавий онлайн-захід

Дата: 28.03.2024 20:59
Кількість переглядів: 215

Починати бізнес – це завжди важко. Складнощі зустрічаються на кожному етапі розвитку бізнесу – при пошуку постачальників, при запуску реклами, при плануванні, у продажах. Але найбільша складність – у виборі бізнес-ідеї, яка була б успішною. 

Щоб полегшити вам завдання і знайти відповідну вам бізнес-ідею або обговорити вже існуючу, спробуємо у межах безкоштовного онлайн мінітренінгу "Моя бізнес-ідея – "Я хочу про неї розповісти!" для представниць/представників Волинської області, зокрема і Городищенської громади.

Фото без опису

Посилання отримають зареєстровані учасниці/учасники на вказані контакти.

Реєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/LtpCYKt72ktzFSfG8

Мінітренінг проходитиме у межах проєкту "Я мрію, я можу, я роблю!", який реалізовується ГО "Ґендерний креативний простір" у рамках проєкту "Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення і розвитку", що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади за підтримки Acted Україна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь