КП "Добробут" закликає абонентів сплатити заборгованість за спожиті послуги водопостачання

Дата: 18.03.2024 20:09
Кількість переглядів: 395

Адміністрація комунального підприємства «Добробут» Городищенської сільської ради просить абонентів терміново вжити заходів з оплати існуючої заборгованості за спожиті послуги водопостачання.

Адже відповідно до Постанови КМУ від 29.12.2023 року №1405 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оплати житлово-комунальних послуг», знято мораторій на:

  • нарахування та стягнення неустойки (штрафів, пені), інфляційних нарахувань, процентів річних, нарахованих на заборгованість за житлово-комунальні послуги населенням;
  • стягнення заборгованості за житлово-комунальні послуги.

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» від 9 листопада 2017 року №2189-VIII виконавець комунальних послуг має право обмежувати (припиняти) надання відповідної комунальної послуги споживачу в разі непогашення в повному обсязі заборгованості за спожиті комунальні послуги.

У випадку заборгованості за послуги водопостачання, будуть розпочаті роботи по індивідуальному обмеженню послуг водопостачання боржникам житлових будинків. Відновлення комунальної послуги в повному обсязі буде здійснюватися за умови повного погашення заборгованості. Відновлення надання послуги здійснюватиметься за рахунок споживача (боржника).

Якщо у споживачів накопичилась велика сума боргу, то її стягнення також проводиться через суд із залученням виконавчої служби.

Тому, щоб не погіршувати ситуацію і не накопичувати борги, адміністрація КП "Добробут" рекомендує своїм абонентам сплачувати вчасно за послуги водопостачання.

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь