Гуманітарний відділ Городищенської сільської ради прозвітував за роботу у 2023 році

Дата: 06.03.2024 19:32
Кількість переглядів: 443

Члени виконкому Городищенської сільської ради 6 березня заслухали звіт про роботу гуманітарного відділу за 2023 рік, основні видатки сфер освіти, культури та мистецтва, молодіжної політики та виконання цільових програм.

Фото без описуНачальниця гуманітарного відділу Городищенської сільської ради Тетяна Міндюк розповіла про основні напрямки роботи структурного підрозділу в минулому році:

“Основним нашим завданням було забезпечення належних умов навчання дітей під час воєнного стану. Зокрема, у ЗЗСО та ЗДО громади встановлено тривожні кнопки, які виведено на гаджети керівників, а в Угринівському ліцеї відкрито клас безпеки.

У закладах освіти та культури здійснювалися поточні ремонти та закупівлі, у Чаруківському ліцеї проводилась реконструкція овочесховища під споруду цивільного захисту (укриття), за кошти ЮНІСЕФу придбано меблі для шкільної їдальні опорного ліцею, на декількох об’єктах відбулися ремонтні роботи з усунення певних аварій та багато іншого».

Фото без описуГоловна освітянка громади також повідомила, що здобувачів освіти  пільгових категорій забезпечено безкоштовним гарячим харчуванням:    дітей-сиріт,  учнів, позбавлених батьківського піклування,  учнів із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сімיям», дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей, батьки (рідні брати і сестри) яких мобілізовані, дітей, батьки яких загинули.

"Станом на кінець 2023 року в громаді курсувало 5 шкільних автобусів, які перевозили 417 з 960 здобувачів освіти», - додала очільниця гуманітарного відділу.

У звіті було окреслено здобутки учнів у конкурсах, олімпіадах і спортивних змаганнях, інформація про які систематично висвітлюється на сторінці відділу у Фейсбуці.

Фото без опису

Не освітою єдиною: присутні на засіданні були також ознайомлені про роботу у сфері культури та розвиток молодіжної політики у Городищенській ТГ у минулому році.

«Влітку-восени у кожному старостинському окрузі нашої громади відбувалися благодійні заходи на підтримку ЗСУ. Працівники культурно-освітніх установ і Молодіжна рада продовжують волонтерити, готують їжу, виготовляють окопні свічки та плетуть маскувальні сітки для наших захисників…

Також приємно відзначити, що в 2023 році наші книгозбірні поповнилися сучасною літературою», - підсумувала Тетяна Міндюк.

Детальніше з усім вищезазначеним можна ознайомитися у презентації "Звіт про роботу гуманітарного відділу та виконання цільових програм за 2023 рік" (очікуйте завантаження).

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь