У Городищенській громаді відбулася чергова сесія сільської ради

Дата: 13.02.2024 09:51
Кількість переглядів: 606

Фото без опису12 лютого відбулась тридцять сьома чергова сесія Городищенської сільської ради восьмого скликання, на якій розглянуто понад тридцять питань порядку денного, які стосувалися всіх сфер життєдіяльності громади.

На початку сесії присутні вшанували хвилиною мовчання усіх невинно вбитих і полеглих Героїв у російсько-українській війні та, традиційно, розпочали засідання Державним Гімном України.

Депутати затвердили Статут Михлинського ЗДО «Дзвіночок» у новій редакцій та підтримали рішення про створення молодіжного простору «Територія розвитку», який функціонуватиме на базі будинку культури с.Шклинь. 

Сесією затверджено розпорядження голови, прийняті в міжсесійний період. 

Фото без описуТакож депутати заслухали та затвердили звіт про виконання бюджету громади за 2023 рік. Інформацію про дохідну та видаткову частини надала начальниця фінансового відділу Городищенської сільської ради Іванна Воробей. 

«Завдяки добросовісним платникам податків, бюджет 2023 року вдалося виконати, незважаючи на складну ситуацію в країні», - зазначила голова Городищенської громади Світлана Соколюк. 

Також обранці громади підтримали внесення змін до бюджету на 2024 рік та розподілили частину вільних залишків: 
- 1 228 000 грн спрямували на підтримку військових частин, прикордонних підрозділів та підготовку заходів із тероборони; 
- 100 000 грн склала субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів, зокрема за програмою «Поліцейський офіцер громади»; 
- 900 000 грн спрямували на матеріальну допомогу мобілізованим військовослужбовцям, учасникам бойових дій, АТО (ООС)  3 000 грн кожному; 
- 100 000 грн – програма зубопротезування та лікувально-хірургічної підготовки до нього пільгових категорій жителів Городищенської сільської ради на 2024-2025 роки;
- 505 000 грн – поточний  ремонт захисних споруд цивільного захисту (укриття) Городищенського ліцею;
- 900 000 грн – реконструкція будівлі овочесховища під споруду подвійного призначення (укриття) Чаруківського ліцею.

Разом із тим проголосовано за внесення змін до декількох цільових програм та затверджено ряд нових.

Блок питань стосувався сфери земельних зносин. Обранці громади підтримали проєкти рішень щодо затвердження технічних документацій із землеустрою для встановлення (відновлення) меж земельних ділянок, технічної документації з нормативно-грошової оцінки та інвентаризації. Кілька питань стосувалися договорів оренди та надання дозволу на розробку проектів землеустрою.

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь