Апарат ради вітає очільницю громади з днем народження

Дата: 26.01.2024 00:37
Кількість переглядів: 80

Сьогодні, 26 січня, на життєвому календарі голови Городищенської громади Світлани Соколюк заяснів день народження.

Фото без опису

Ще один рік життя, який видався непростим та сповненим випробувань, як для очільниці громади, так і для простої українки... У такий непростий час на Ваші плечі лягає подвійна відповідальність за кожного жителя Городищенської ТГ, нових мешканців громади - переселенців, військових, які служать на благо рідної країни, та багатьох інших. Цей рік Вашого життя вкотре довів, що Ви не просто голова, Ви – мудра управлінка, яка завжди відкрита до спілкування, здатна на співчуття та розуміння.

Шановна Світлано Василівно! Прийміть найщиріші вітання і найкращі побажання від апарату ради з нагоди Вашого дня народження!

Нехай Бог береже Ваші роки та зміцнює здоров'я. Нехай людська шана буде Вам подякою за плідну працю, чуйність, уміння творити добро. Нехай життєва дорога буде рівною і супутниками на ній нехай будуть віра, надія та любов. Зустрічайте кожен день із посмішкою та вдячністю, і він обов'язково відповість Вам взаємністю.

Щедрої світлої долі, багатої на любов і добро, Божого благословіння і сімейного затишку. Мирного неба над головою та спокою в рідній Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь