Управління соціальної та ветеранської політики Луцької РДА інформує

Дата: 01.02.2024 14:01
Кількість переглядів: 278

Управління соціальної та ветеранської політики Луцької райдержадміністрації Волинської області надає інформацію щодо відпочинку для членів сімей осіб, які загинули або померли внаслідок антитерористичної операції та/або проведення операції Об’єднаних сил, Захисників і Захисниць України, сім’ям осіб, які загинули або померли внаслідок Революції Гідності, у комунальних санаторно-курортних закладах області.

У 2024 році безкоштовний відпочинок терміном 7 днів буде проводитися на базі Волинського обласного санаторію "Лісова пісня" та комунального підприємства санаторій матері і дитини "Пролісок".

Для сімей загиблих необхідно подати такі документи: заява, копія посвідчення члена сім’ї загиблого (виданого структурними підрозділами соціального захисту), довідка (для неповнолітніх дітей).

Разом з тим у відомстві зазначають, що санаторій "Пролісок" розпочинає роботу з 05 лютого 2024 року, санаторій "Лісова пісня" - з березня 2024 року.

Заява на відпочинок у 2024 

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь