Мешканки Городищенської громади навчалися опановувати цифрові технології

Дата: 22.01.2024 17:36
Кількість переглядів: 402

Фото без описуУ Городищенській громаді відбувся захоплюючий тренінг із цифрової грамотності, спрямований на підвищення навичок у сфері ІТ-технологій серед жінок. Учасниці здобули нові знання щодо використання Інтернету, електронних ресурсів та інших цифрових інструментів, що сприятиме їхньому розвитку та активній участі у сучасному суспільстві та веденні бізнесу.

Фото без опису22 січня на базі Угринівського ліцею відбувся тренінг для мешканок Городищенської громади «Цифрові навички для забезпечення можливостей розвитку бізнесу». Захід проведено в межах проєкту «Я мрію, я можу, я роблю!», що реалізовується ГО «Гендерний креативний простір» у рамках проєкту «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення і розвитку», що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади за підтримки Acted Україна.

У навчанні взяли участь працівниці сільської ради, представниці громадського сектору та культурної сфери, ВПО, жінки-підприємниці та освітянки.

Фото без опису

Відвідування тренінгу дало можливість детальніше дізнатись про цифрову безпеку для ведення бізнесу (і не лише), про можливості соціальних мереж і месенджерів, як користуватись сервісами для поліпшення цифрових навичок, зокрема чатом GPT, як створювати QR-коди та профілі компаній з використанням Google Maps тощо.

Окрім теорії, кожен тематичний блок включав практичні завдання, де кожна учасниця мала змогу самостійно застосувати цифрові технології та поділитися напрацьованими кейсами.

У наш час будь-яка сфера життя так чи інакше потребує навичок цифрової грамотності та безпеки – відтак тренінг відкрив учасницям нові можливості для розвитку в медіа-просторі. 

ФОТО заходу

Фото без опису

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь