Мешканки Городищенської громади навчалися опановувати цифрові технології

Дата: 22.01.2024 17:36
Кількість переглядів: 421

Фото без описуУ Городищенській громаді відбувся захоплюючий тренінг із цифрової грамотності, спрямований на підвищення навичок у сфері ІТ-технологій серед жінок. Учасниці здобули нові знання щодо використання Інтернету, електронних ресурсів та інших цифрових інструментів, що сприятиме їхньому розвитку та активній участі у сучасному суспільстві та веденні бізнесу.

Фото без опису22 січня на базі Угринівського ліцею відбувся тренінг для мешканок Городищенської громади «Цифрові навички для забезпечення можливостей розвитку бізнесу». Захід проведено в межах проєкту «Я мрію, я можу, я роблю!», що реалізовується ГО «Гендерний креативний простір» у рамках проєкту «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення і розвитку», що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади за підтримки Acted Україна.

У навчанні взяли участь працівниці сільської ради, представниці громадського сектору та культурної сфери, ВПО, жінки-підприємниці та освітянки.

Фото без опису

Відвідування тренінгу дало можливість детальніше дізнатись про цифрову безпеку для ведення бізнесу (і не лише), про можливості соціальних мереж і месенджерів, як користуватись сервісами для поліпшення цифрових навичок, зокрема чатом GPT, як створювати QR-коди та профілі компаній з використанням Google Maps тощо.

Окрім теорії, кожен тематичний блок включав практичні завдання, де кожна учасниця мала змогу самостійно застосувати цифрові технології та поділитися напрацьованими кейсами.

У наш час будь-яка сфера життя так чи інакше потребує навичок цифрової грамотності та безпеки – відтак тренінг відкрив учасницям нові можливості для розвитку в медіа-просторі. 

ФОТО заходу

Фото без опису

Читайте головні новини Городищенської громади також на нашій сторінці у Facebook Городищенська громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь